ברוקולי-צ'דר חשיש בראונס
ברוקולי-חום חשיש צ'דר יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, קמח, קרם מרוכז של מרק ברוקולי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -50 דקות. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. נסו כפול צ'דר חשיש בראונס, צ'דר עירית ופל חשיש בראונס, ו חזיר חשיש חום ותבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 4 - או 5-קראט משומן. סיר איטי, שלב את חום החשיש, הברוקולי, 3/4 כוס גבינה ובצל.
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. מערבבים פנימה את המרק, המלח והחרדל.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה; מערבבים לשילוב.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 4-5 שעות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מפזרים גבינה שנותרה. מכסים ומבשלים 30 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.