ברוקולי צלוי עם פירורים חריפים
ברוקולי צלוי עם פירורים חריפים עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 44 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פפרוני, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי עם פירורי לחם חמאה, פסטה כרובית קלויה מתובלת עם פירורי לחם, ו צרפתית בהבזק: ברוקולי מוקרם.
הוראות
במעבד מזון מיני, דופק את הפפרוני עם השום עד קצוץ דק.
הוסף את panko ואת הדופק רק כדי לשלב.
במחבת בינונית, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את תערובת הפירורים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד פריך וזהוב, על 5 דקות. לגרד על צלחת ולתת מגניב.
בינתיים, בקערה, לזרוק את הברוקולי עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית ועונה עם מלח.
מורחים את הברוקולי על תבנית אפייה וצולים במשך כ -15 דקות, הופכים פעם אחת, עד רך משחימים כתמים.
מורחים את החרדל בצד אחד של הברוקולי ולוחצים את הברוקולי לפירורים.
מעבירים את הברוקולי למגש, מפזרים את כל הפירורים הנותרים ומגישים.