תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי קלוי Bagna Caudan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 215 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שיני שום, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קלוי Bagna Cauda ברוקולי, ברוקולי Bagna Càuda, ו ברוקולי עם Bagna Cauda.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים תבנית אפייה בתנור בזמן שהוא מתחמם.לקצץ כ 1 אינץ ' את הקצוות של הברוקולי. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את השכבה החיצונית וודי של הגבעולים. חצי את הברוקולי לאורך דרך הגבעול והפרחים. להפוך את החתיכות כך שהם לחתוך בצד למטה, ואז לחתוך אותם לאורכו דרך גזע ופרחים לחתיכות 1/2 - ל 3/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קולף
תבנית אפייה
תנור
3
חותכים חתיכות אלה לרוחב לחתיכות 2 אינץ'.
4
מניחים את הברוקולי בקערה גדולה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים את השמן בסיר קטן וחום על אש נמוכה עד רק התחמם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את האנשובי ושום, מערבבים לשלב, ומבשלים עד השום מתרכך אבל לא משחימים ואת אנשובי הם ריחניים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
שום
7
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את פתיתי הפלפל האדום; להעביר את תערובת השמן אנשובי לקערה קטנה חסינת חום. לאחר המוצקים התיישבו לתחתית, להטות את הקערה (להיזהר לא להפריע המוצקים), להסיר 2 כפות של השמן, ולטפטף אותו על הברוקולי השמור. הניחו בצד את תערובת השמן-אנשובי הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
ברוקולי
אנשובי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
8
מפזרים את הברוקולי עם מלח ופלפל וזורקים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברוקולי
9
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והפסק את הברוקולי בשכבה זוגית על זה. צולים עד שהקצוות מתחילים להשחים, בערך 10 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, מערבבים את הברוקולי, מגרדים אותו מהמחבת, ומפיצים אותו בחזרה לשכבה אפילו. המשך צלייה עד שהוא פשוט רך כאשר פירסינג עם סכין, על 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
סכין
תנור
מחבת
10
מעבירים את הברוקולי לקערה גדולה, מוסיפים את תערובת השמן-אנשובי הנותרת (כולל המוצקים), וזורקים לשלב.