קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות83
מגזין

ברוקולי קלוי בגנה קאודה

ברוקולי קלוי בגנה קאודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי קלוי Bagna Caudan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 215 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שיני שום, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קלוי Bagna Cauda ברוקולי, ברוקולי Bagna Càuda, ו ברוקולי עם Bagna Cauda.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים תבנית אפייה בתנור בזמן שהוא מתחמם.לקצץ כ 1 אינץ ' את הקצוות של הברוקולי. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את השכבה החיצונית וודי של הגבעולים. חצי את הברוקולי לאורך דרך הגבעול והפרחים. להפוך את החתיכות כך שהם לחתוך בצד למטה, ואז לחתוך אותם לאורכו דרך גזע ופרחים לחתיכות 1/2 - ל 3/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
חותכים חתיכות אלה לרוחב לחתיכות 2 אינץ'.
4
מניחים את הברוקולי בקערה גדולה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את השמן בסיר קטן וחום על אש נמוכה עד רק התחמם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את האנשובי ושום, מערבבים לשלב, ומבשלים עד השום מתרכך אבל לא משחימים ואת אנשובי הם ריחניים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
שוםשום
7
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את פתיתי הפלפל האדום; להעביר את תערובת השמן אנשובי לקערה קטנה חסינת חום. לאחר המוצקים התיישבו לתחתית, להטות את הקערה (להיזהר לא להפריע המוצקים), להסיר 2 כפות של השמן, ולטפטף אותו על הברוקולי השמור. הניחו בצד את תערובת השמן-אנשובי הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ברוקוליברוקולי
אנשוביאנשובי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
8
מפזרים את הברוקולי עם מלח ופלפל וזורקים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברוקוליברוקולי
9
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והפסק את הברוקולי בשכבה זוגית על זה. צולים עד שהקצוות מתחילים להשחים, בערך 10 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, מערבבים את הברוקולי, מגרדים אותו מהמחבת, ומפיצים אותו בחזרה לשכבה אפילו. המשך צלייה עד שהוא פשוט רך כאשר פירסינג עם סכין, על 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
סכיןסכין
תנורתנור
מחבתמחבת
10
מעבירים את הברוקולי לקערה גדולה, מוסיפים את תערובת השמן-אנשובי הנותרת (כולל המוצקים), וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
אנשוביאנשובי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מגישים עם טריזי לימון, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון