ברוקולי רב עם ויניגרט דומדמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי Rabe עם Vinaigrette דומדמניות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. אם יש לכם פלפל, ברוקולי רבה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה מתוקים וברוקולי עם קינמון-Maple Vinaigrette, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי וברוקולי עם פלפלים אדומים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים עד למכרז, כ -3 דקות.
ניקוז, סחיטה כדי להסיר כל עודף מים.
מחממים את הג ' לי בסיר קטן על אש נמוכה במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום והחרדל.
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לאט את השמן. מתבלים במלח ופלפל שחור.
להעביר את האספסוף ברוקולי לקערה הגשה, טפטוף עם ויניגרט ג ' לי, ולזרוק.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.