ברי ברי גלידת ברי
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת ברי ברי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-14 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. אם יש לך חלב חמאה, מים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור, ו סלט תרד ברי ואבוקדו עם פטיאן ופיסטוקים ברוטב פרג פרג שמנת.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
מניחים תערובת ברי במסננת רשת תיל; לחץ עם גב של כף נגד הצדדים של המסננת לסחוט מיץ. להיפטר עיסת זרעים הנותרים מסננת.
מוסיפים סוכר, חלב חמאה, שמנת ומיץ תפוזים לתערובת מתוחה; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 גלון יד פנה או מקפיא חשמלי. להקפיא על פי הוראות היצרן. לארוז מקפיא עם קרח נוסף ומלח סלע, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.
מקשטים עם פירות יער טריים,אם תרצה.