ברי ומלון נפוליאון
אם יש לך אבקת סוכר, אוכמניות, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו לימון ברי נפוליאון, טרי ברי נפוליאון, ו ברי נפוליאון עם Grand Marnier Sabayon (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח את הקצפת עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר ווניל, להכות עד פסגות רכות טופס. תניח בצד.
חותכים 3 (3/4 אינץ ' עבה) פרוסות מן הקצוות החיצוניים של כל טל דבש ללא חיתוך לתוך חללים. לקלף פרוסות.
חותכים 1 עגול מכל פרוסה עם חותך עגול 2 1/2 אינץ'.
חותכים סיבובים במחצית אופקית. תניח בצד. מילואים הנותרים טל דבש לשימושים אחרים.
חותכים 12 תותים במחצית לאורכו; לחתוך תותים הנותרים.
כפית תל קצפת במרכז כל מנה. מסדרים 4 חצאי תות, לקצץ בצד למטה, סביב כל תל קצפת. למעלה כל תלולית קצפת עם טל דבש עגול, פטל, מנה של קצפת. למעלה עם טל דבש עגול, אוכמניות, מנה של קצפת. למעלה עם טל דבש עגול, תותים פרוסים, מנה של קצפת.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים עם רוטב מלון.
הערה: עבור מצגת פחות רשמית, לזרוק פרי בגודל ביס פרוס עם קצפת ממותק רוטב מלון.