ברי ופחזנית בצל
ברי ופחזנית בצל הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת ברי, וידליה, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ברי ושאלוט מקורמל פאף מאפה ברי טארט, ברי במאפה עלים, ו בצק עלים זר עם ברי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים עד שחום בלבד, כ -10 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב כהה, על 15 דקות.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מגלגלים כל גיליון מאפה לכיכר 12 אינץ ' על משטח שיש או נייר קלף כדי למנוע דבק. מחלקים את הבצל המקורמל במרכז כל מאפה. שים עגול ברי על גבי הבצל ומברשת הקצוות של שני ריבועי מאפה עם ביצה מוכה. מקפלים בצק למעלה ומעל גבינה כדי לצרף לחלוטין את הגבינה במאפה. לחץ על התפרים יחד כדי לאטום לחלוטין. מסדרים כל מאפה עגול, צד התפר למטה, על מחצלת סיליקון או קלף מצופה תבנית אפייה.
מברשת את החלק העליון של כל מאפה עגול עם ביצה מוכה.
אופים עד חום זהוב. 20 עד 25 דקות.
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות לפני פינוק. תהנו!