ברי טריפל אפוי ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טריפל ברי אפוי ברי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 199 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את שימורי הגרגרים המשולשים הצפון-מערביים של® אורצ'רד (smucker' s orchard), גבינת ברי עגולה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די גרוע. נסו ברי אפוי עם קומפוט ברי ריבס, פנקייק אפוי לימון עם רוטב ברי משולש + וידאו, ו ברי כחול (ברי אפוי עם אוכמניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לפתוח בצק עלים על משטח מקומח קלות.
להתגלגל בעדינות לאטום כל סדקים במאפה. שימורי כפיות על מרכז המאפה.
מניחים גבינה על גבי שימורים.
מפזרים באופן שווה אגוזים. מקפלים בצק על הגבינה כדי לכסות. לקצץ מאפה עודף ולחץ לאטום תפרים. להזמין שאריות מאפה.
להקציף ביצה ומים בקערה קטנה.
מברשת תפרים עם תערובת ביצה.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה.
חותכים שאריות מאפה לצורות דקורטיביות ומסדרים על גבי, אם תרצה בכך.
אופים 25 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 20 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם קרקרים ופירות פרוסים.