ברי תאנה עם יין אדום וזרעי אניס
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך סוכר, חמאה, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מולים עם עגבניות, יין, אניס, הדר ויין מחושל אניס, ו לביבות מתוקות עם יין אדום ורוטב אניס כוכב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את התאנים, יין, סוכר, גרידת לימון, זרעי אניס ו 1 כוס מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד התאנים מתרככים והנוזל הוא מתקתק מופחת 1/2 כוס.
תן התאנים להתקרר בסירופ שלהם, ואז מחית במעבד מזון עד חלקה.
להעביר את המילוי לשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'.
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עד שמנת. לנצח את הסוכר, וניל, גרידה ומלח במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות. הכה בביצה. במהירות נמוכה, לנצח את 1 1/2 כוסות קמח. מחלקים את הבצק לשניים, לעצב לתוך מלבנים לעטוף פלסטיק. להקפיא עד המשרד, 20 דקות.
מרדדים חתיכת בצק 1 בין 2 יריעות של קלף מקומח למלבן 9 על 12 אינץ', לאבק בקמח לפי הצורך.
הסר את הגיליון העליון של קלף.
חותכים את המלבן לשלוש רצועות 3 על 12 אינץ ' דרך הקלף ומעבירים לתבנית אפייה. צינור שני חבלים 1/2 אינץ ' רחב של מילוי תאנה באמצע כל רצועת בצק. מקררים רק עד חזק מספיק כדי לקפל, 5 דקות. מקפלים את הבצק על המילוי והופכים למשטח עבודה, בצד התפר למטה; משליכים את הקלף.
חותכים כל גליל לתוך 8 ברים ומסדרים על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים במשך 20 דקות, עד שהבצק מוזהב בתחתית.
בואו מגניב. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.