בריא וטעים: ברוסקטה שעועית לבנה
בריא וטעים: שעועית לבנה Bruschettan הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 91 אוהדים. אם יש לכם באגט, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: שעועית לבנה וראגו פטריות, בריא וטעים: מחית שעועית לבנה עם ביצים עלומות, ו בריא וטעים: מטבל שעועית תרד וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים שעועית, עגבניות, זיתים, 4 כפות שמן זית, בזיליקום, שום, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים לחם על תבנית אפייה.
מברשת עם שמן זית. לצלות כמה סנטימטרים מחום, על 1 דקה, או עד הזהב.
מורחים קצת גבינת עיזים על כל פרוסת לחם. למעלה עם תערובת שעועית.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo