בריא וטעים: מוס לימון יוגורט יווני
אם יש לך מלח, ג'לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, סופגניות טעימות שנעשו עם חיטה מלאה ויוגורט יווני, ו מוס שוקולד יוגורט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יוגורט, גרידה, מיץ, ותמצית בקערה קטנה.
לקערה קטנה נפרדת, מוסיפים מים.
מפזרים ג ' לטין על גבי ולהניח בצד.
ממלאים חצי סיר בינוני במים. להרתיח על חום בינוני. בינתיים, לקערה של מערבל דוכן, להוסיף חלבונים ביצה, מלח, וסוכר, ערבוב בעדינות לשלב. לאחר שהמים רותחים, בזהירות נמוך יותר לעמוד מיקסר קערה לסיר.
מקציפים בעדינות עד שהסוכר נמס והביצים כמעט צורבות למגע.
לגרד ג ' לטין לתוך תערובת ביצה לטאטא במהירות וביסודיות כדי לשלב.
קערה מאובטחת למיקסר הדוכן שלך. באמצעות הקובץ המצורף whipk, תערובת ביצה קצפת במהירות בינונית גבוהה עד החלק החיצוני של הקערה הוא מגניב לחלוטין למגע. (זה לקח לי בערך 8 דקות.) ברגע שזה קורה, להוסיף תערובת יוגורט. המשך להצליף עוד כמה שניות, עד שזה כל בשילוב.
מחלקים תערובת בין כלי ההגשה ומקררים לפחות 45 דקות.
מגישים קר, עם פירות יער אם יש לך אותם בסביבה.