אם יש לך צ'אק צלי בקר, בצל ירוק, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו בקר סטרוגנוף בריא יותר, בקר סטרוגנוף בריא יותר, ו בקר סטרוגנוף בריא יותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר כל שומן וסחוס מן הצלי לחתוך לרצועות 1/2 אינץ 'עבה על ידי 2 אינץ' ארוך. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
2
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פטריות ובצל ירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות הם השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פטריות
4
הסר לקערה ולהוסיף 1 כף חמאה למחבת. מבשלים ומערבבים חצי רצועות בשר עד השחמה, כ 5 דקות, ולאחר מכן להסיר לקערה. חזור עם שאר רצועות חמאה ובשר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
5
יוצקים יין למחבת החמה ולהדליק את המחבת, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מערבבים קמח ומרק בשר 1/4 כוס בצנצנת עם מכסה הולם בחוזקה ולנער עד בשילוב. מערבבים למחבת, לטאטא עד חלקה. מערבבים את המרק שנותר וחרדל, ולאחר מכן להחזיר את הבשר למחבת. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
חרדל
מרק
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
7
מערבבים את הפטריות מוכנות ואת השמנת החמוצה חמש דקות לפני ההגשה.