בריוש ארוחת בוקר סיציליאני
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 439 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), בריוש, ו בריוש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב שמרים, סוכר, מלח, וקמח.
מוסיפים מיץ תפוזים וביצים ומכים עד שהבצק מתחיל להיווצר.
באמצעות וו בצק, ללוש לחם עד חלקה ומבריקה, על 10 דקות.
מוסיפים 2 כפות חמאה. ללוש לתוך הבצק עד שנספג. חזור עם החמאה שנותרה, הוספת שתי כפות בכל פעם. לאחר החמאה משולבת, ללוש דקה אחת.
מכסים את הבצק במגבת צלחת ולתת לעלות עד הוכפל נפח, על 2 שעות.
אגרוף בצק כדי להוציא אוויר. צורה לכדור. מכסים במגבת כלים ולתת לנוח במקרר במשך שעתיים או לילה.
תן לבצק לחזור לטמפרטורת החדר. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. לעצב בצק לארבעה עשר כדורים עגולים, הצבת כדורים על סדיני אפייה מוכנים.
תן לחמניות לעלות עד הוכפל בגודל, כשעה אחת.
מחממים תנור ל 400° F. קלות להכות ביצה עם כפית מים.
מברשת ביצה לשטוף מעל צמרות של לחמניות.
אופים לחמניות עד הזהב, כ -15 דקות.
כדי לשרת, לחתוך כל לחמניה מקורר במחצית ולמלא עם גלידה.