בריוש צרפתי
זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מים חמים, חלמונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו לחם מטוגן בריוש של גיל, בריוש צרפתי-September SRC, ו לחם בריוש פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שבעת המרכיבים הראשונים במכונת הלחם על מנת הציע על ידי היצרן שלך. בחר מחזור בצק.
הפוך את הבצק המוגמר על לוח מקומח קלות ללוש 5 עד 10 פעמים. נפרד ל 2 או 3 חתיכות.
רול עם ידיים לרצועות. צמה או רצועות טוויסט יחד.
מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף. להפריש לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף יחד 1 ביצה לבן והמים.
מברשת על החלק העליון של כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב עמוק, כ -20 דקות.