ברים בסיסיים של שבע שכבות
בסיסי ברים שבע שכבות הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרקרים, אגוזים, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבה לבנה בסיסית, מוטות תלת-שכבתיים, ו סרגלי שבע שכבות.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הקרקרים גרהם בשקית פלסטיק resealable, לחץ את האוויר, ולאטום, משאיר על 1 אינץ ' unsealed. באמצעות מערוך, לגלגל את הקרקרים עד שהם בסדר, פירורים אחידים (אתה צריך בערך 1 כוס פירורים). לחלופין, אתה יכול למקם את הקרקרים במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך במשך כ 1 דקה.
מניחים את החמאה בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ומניחים בתנור עד שהחמאה נמסה, כ -10 דקות.
הסר את הצלחת מהתנור ולהטות אותו כך החמאה באופן שווה מעילה את התחתונה.
מפזרים את פירורי קרקר גרהם באופן שווה על החמאה, ואז מפזרים את הקוקוס על הפירורים.
מפזרים את השוקולד, חמאת בוטנים, שוקולד לבן, או שבבי חמאה על הקוקוס, ואז מפזרים את האגוזים על הצ ' יפס. טפטוף שווה את החלב המרוכז על כל השכבות.
אופים עד חום זהוב סביב הקצוות ואת קפיץ למגע, על 20 עד 30 דקות.
הסר מתלה חוט מגניב לחלוטין.
חותכים ל 24 ריבועים ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Birichino Jurassic Park Vineyard Vines Old Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.