קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ברים מוקה טופי

ברים מוקה טופי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים מוקה טופי, מוקה-טופי כמהין ברים, ו עוגות טופי מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה עם מיקסר חשמלי, שמנת החמאה, מוסיפים את הסוכר החום, ומכים את התערובת עד שהוא קל ורך. מקציפים בחלמון, מוסיפים את הוניל ואת תערובת האספרסו, קצת בכל פעם, מכים, ומכים את התערובת עד שהוא משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את המלח והקמח, מכים, ומכים את התערובת עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת ג 'לי רול, 15 1/2 על ידי 10 1/2 על ידי 1 אינץ', ואופים אותו באמצע תנור 350°f שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהוא מתרחק מעט מקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים את השוקולד, נמסים, באופן שווה על השכבה האפויה ומפזרים את אגוזי מלך על זה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
תן לתערובת להתקרר במחבת על מתלה, לחתוך אותו ל 48 ברים, ולקרר אותו במשך 15 עד 20 דקות, או עד השוקולד הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'