מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Winterfresh Cupcakes Made with Mastic and Lime, שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, ו פאדג'ברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
ממיסים את השוקולד והחמאה יחד על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2
הסר מהחום כדי להתקרר מעט.
3
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב תערובת חמאת שוקולד עם סוכר, וניל, וביצים במהירות בינונית במשך 1 דקה, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות.