קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

ברים קראנץ PBJ

ברים קראנץ PBJ
Pbj ברים קראנץ ' הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך פירורי קרקר גרהם, סוכר, חמאת בוטנים חמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קראנץ '" ברים, מחנק ברים, ו חטיפי Oreo Crunch.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את שיבולת השועל, קמח, סוכר לבן, סוכר חום, פירורי קרקר גרהם, וקינמון בקערת מערבל דוכן. באמצעות הקובץ המצורף whisk, לחתוך את החמאה לתערובת עד מתפורר. לחץ על מחצית התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את חמאת הבוטנים על תערובת שיבולת השועל. מערבבים את הג ' לי כדי להפוך אותו להתפשט ולסחרר לתוך חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
4
מפזרים את תערובת שיבולת השועל הנותרת על חמאת הבוטנים ושכבת הג ' לי; לטפוח בעדינות עד שהוא נדבק זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 35 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®