ברים קרם קישואים
. אם יש לך מאוד חמאה, קמח, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: קרם דה Menthe ברים (Aka Grasshopper ברים), מרק זוקיני עם קרם פרש, ו קרם לימון.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים את הקישואים עד במכרז, על 5 דקות.
מסננים את הקישואים במסננת להגדיר בכיור, ומניחים בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שלב 1 כוס קמח, 1/2 כוס סוכר, ו 1/2 כוס חמאה רכה מאוד בקערה עד מתפורר היטב בשילוב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
למדוד 3 כוסות של קישואים מבושלים, ומניחים לתוך בלנדר.
יוצקים את החלב התאדה וביצים, ומוסיפים 1 1/2 כוסות סוכר, 1/4 כוס קמח, 1 כף חמאה, ותמצית וניל לקישואים. דופק את הבלנדר מספר פעמים כדי לשלב את החומרים, ולאחר מכן להתמזג עד תערובת המילוי הוא pureed, על 1 דקה.
יוצקים את התערובת על הקרום.
שלב 1 כף סוכר עם הקינמון בקערה קטנה, ומפזרים על המילוי.
אופים בתנור שחומם מראש עד אמצע הקינוח מוגדר, כ 45 דקות.
בואו מגניב, להתקרר במקרר לפני חיתוך.