בריסקט בלק
המתכון בלאק ג'ק בריסקט מוכן בערך 8 שעות ו-30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. במנה עיקרית זו יש 614 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חנוכה. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, בריסקט, ו BBQ Elk Brisket (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מקום בריסקט במחבת צלייה גדולה (מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית היא בסדר).
יוצקים בירה על הבשר, ומניחים עלי בצל. מתבלים בשום, מלח ופלפל.
מערבבים את רוטב ברביקיו, מולסה ועשן נוזלי; לשפוך על הצלי. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מניחים מחבת על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש, ואופים במשך 6 עד 8 שעות, או עד בשר הוא מכרז מזלג.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך כ 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה לפרוסות 1/8 אינץ'.