קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות82
מגזין

בריסקט עם ג'ינג' ר, קליפת תפוז, עגבניות

בריסקט עם ג'ינג' ר, קליפת תפוז, עגבניות
המתכון בריסקט עם זנגביל, קליפת תפוז, עגבניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 794 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו סלט סרטן עם ג'ינג'ר וקליפת תפוז מיובשת, שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, ו קליפת תפוז מסוכרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°. העונה בריסקט עם מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים את השמן לתנור הולנדי על חום בינוני. חום את הבשר במשך כ 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
הסר, ולהניח בצד.
4
מוסיף את הבצל, גזר, שיני שום לתנור ההולנדי, בישול עד שהם רק מתחילים לרכך, הוספת שמן יותר במידת הצורך. להעלות את החום, לשפוך חומץ סיידר, ומערבבים עם כף עץ לגרד כל חתיכות כי יש דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לערבב, ומאפשרים לנוזל להפחית לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
6
שים את הבשר בחזרה בסיר, יחד עם המניה. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את העגבניות, הקורנית, עלה דפנה, גבעולי פטרוזיליה, זנגביל וכרישה למעלה. באמצעות מקלף ישר, להסיר את ההתלהבות ברצועות ארוכות מאחד הלימונים ואחד התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
הוסף לסיר. מכסים ומניחים בתנור במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-275 ° F וממשיכים לבשל למשך 2 עד ½2 שעות נוספות, או עד למכרז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את הבשר והירקות מהסיר. השליכו את קליפות ההדרים, קורנית ופטרוזיליה, ג ' ינג ' ר, עלה דפנה וכרישה למעלה. אם בישול מראש, תן לסיר להתקרר, ומקרר את חזה הבקר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח