קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות82
מגזין

בריסקט עם ג'ינג' ר, קליפת תפוז, עגבניות

בריסקט עם ג'ינג' ר, קליפת תפוז, עגבניות
המתכון בריסקט עם זנגביל, קליפת תפוז, עגבניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 794 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו סלט סרטן עם ג'ינג'ר וקליפת תפוז מיובשת, שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, ו קליפת תפוז מסוכרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°. העונה בריסקט עם מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים את השמן לתנור הולנדי על חום בינוני. חום את הבשר במשך כ 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר, ולהניח בצד.
4
מוסיף את הבצל, גזר, שיני שום לתנור ההולנדי, בישול עד שהם רק מתחילים לרכך, הוספת שמן יותר במידת הצורך. להעלות את החום, לשפוך חומץ סיידר, ומערבבים עם כף עץ לגרד כל חתיכות כי יש דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לערבב, ומאפשרים לנוזל להפחית לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
6
שים את הבשר בחזרה בסיר, יחד עם המניה. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את העגבניות, הקורנית, עלה דפנה, גבעולי פטרוזיליה, זנגביל וכרישה למעלה. באמצעות מקלף ישר, להסיר את ההתלהבות ברצועות ארוכות מאחד הלימונים ואחד התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הוסף לסיר. מכסים ומניחים בתנור במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-275 ° F וממשיכים לבשל למשך 2 עד ½2 שעות נוספות, או עד למכרז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את הבשר והירקות מהסיר. השליכו את קליפות ההדרים, קורנית ופטרוזיליה, ג ' ינג ' ר, עלה דפנה וכרישה למעלה. אם בישול מראש, תן לסיר להתקרר, ומקרר את חזה הבקר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר