המתכון בריסקט עם זנגביל, קליפת תפוז, עגבניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 794 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו סלט סרטן עם ג'ינג'ר וקליפת תפוז מיובשת, שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, ו קליפת תפוז מסוכרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 163°. העונה בריסקט עם מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
יוצקים את השמן לתנור הולנדי על חום בינוני. חום את הבשר במשך כ 4 דקות בכל צד.
מוסיף את הבצל, גזר, שיני שום לתנור ההולנדי, בישול עד שהם רק מתחילים לרכך, הוספת שמן יותר במידת הצורך. להעלות את החום, לשפוך חומץ סיידר, ומערבבים עם כף עץ לגרד כל חתיכות כי יש דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לערבב, ומאפשרים לנוזל להפחית לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
6
שים את הבשר בחזרה בסיר, יחד עם המניה. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את העגבניות, הקורנית, עלה דפנה, גבעולי פטרוזיליה, זנגביל וכרישה למעלה. באמצעות מקלף ישר, להסיר את ההתלהבות ברצועות ארוכות מאחד הלימונים ואחד התפוזים.