בריסקט צלי עם דלעת סקווש, בטטות ומשמש
זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם עלה דפנה, משמשים, מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו חזיר צלוי עם תפוחי אדמה ודלורית, עוף צלוי עם תפוחי אדמה ודלורית, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ודלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזה בקר עם מלח ופלפל.
הוסף בריסקט למחבת; לבשל 5 דקות, פונה חום מכל הצדדים.
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד השחמה. להחזיר בשר למחבת.
להוסיף מדיירה, מרק, שום, עלה דפנה למחבת; להביא לרתיחה. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים סקווש, תפוחי אדמה ומשמשים למחבת. מכסים ואופים עוד 1 שעה או עד ירקות רכים.
הסר עלה דפנה מהמחבת; השלך.
הסר בריסקט מן המחבת; לחתוך באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם ירקות ונוזל בישול.