ברנזינו אן פפילוט עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ופ
Branzino En Papillote עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ו-Fe נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ליקר לימונצ'לו, פלפל, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד לימונצ'לו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיף לימונצ'לו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Tilapian En Papillote עם עגבניות שרי, פלפלים וזיתים, פלפלים קלויים עם זיתים שחורים, ו סטייק חציל עם חומוס, פלפלים אדומים קלויים, גבינת פטה וזיתים שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ארבע חתיכות 10 אינץ ' של נייר קלף. מקפלים כל גיליון במחצית (ולאחר מכן לחתוך לחצי עיגול, אם מועדף).
מניחים חצאים פתוחים של קלף על 2 דפי אפייה.
מפזרים את שני הצדדים של דגים במלח ופלפל.
מניחים 1/4 פלפלים, שומר ובצל על צד אחד של קמט על כל פיסת קלף.
מניחים פילה 1 על גבי כל ערימה של ירקות.
מניחים 1/4 זיתים, יין, לימונצ ' לו ושמן על כל פילה. מקפלים את הצד השני של קלף על דגים ולקפל בקצוות כדי ליצור חותם הדוק ככל האפשר.
הסר מהתנור, להעביר כל חבילת קלף לצלחת ולפתוח עם סכין או מספריים. (היזהר לא לשרוף את עצמך כאשר אתה משחרר את האדים.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו