ברנזינו אן פפילוט עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ופ
Branzino En Papillote עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ו-Fe נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ליקר לימונצ'לו, פלפל, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד לימונצ'לו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיף לימונצ'לו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Tilapian En Papillote עם עגבניות שרי, פלפלים וזיתים, פלפלים קלויים עם זיתים שחורים, ו סטייק חציל עם חומוס, פלפלים אדומים קלויים, גבינת פטה וזיתים שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים ארבע חתיכות 10 אינץ ' של נייר קלף. מקפלים כל גיליון במחצית (ולאחר מכן לחתוך לחצי עיגול, אם מועדף).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מניחים חצאים פתוחים של קלף על 2 דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים את שני הצדדים של דגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
5
מניחים 1/4 פלפלים, שומר ובצל על צד אחד של קמט על כל פיסת קלף.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מניחים פילה 1 על גבי כל ערימה של ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
מניחים 1/4 זיתים, יין, לימונצ ' לו ושמן על כל פילה. מקפלים את הצד השני של קלף על דגים ולקפל בקצוות כדי ליצור חותם הדוק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לו
בלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
8
אופים 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור, להעביר כל חבילת קלף לצלחת ולפתוח עם סכין או מספריים. (היזהר לא לשרוף את עצמך כאשר אתה משחרר את האדים.)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.