קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ברנזינו אן פפילוט עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ופ

ברנזינו אן פפילוט עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ופ
Branzino En Papillote עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ו-Fe נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ליקר לימונצ'לו, פלפל, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד לימונצ'לו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיף לימונצ'לו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Tilapian En Papillote עם עגבניות שרי, פלפלים וזיתים, פלפלים קלויים עם זיתים שחורים, ו סטייק חציל עם חומוס, פלפלים אדומים קלויים, גבינת פטה וזיתים שחורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים ארבע חתיכות 10 אינץ ' של נייר קלף. מקפלים כל גיליון במחצית (ולאחר מכן לחתוך לחצי עיגול, אם מועדף).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים חצאים פתוחים של קלף על 2 דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מפזרים את שני הצדדים של דגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מניחים 1/4 פלפלים, שומר ובצל על צד אחד של קמט על כל פיסת קלף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מניחים פילה 1 על גבי כל ערימה של ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
7
מניחים 1/4 זיתים, יין, לימונצ ' לו ושמן על כל פילה. מקפלים את הצד השני של קלף על דגים ולקפל בקצוות כדי ליצור חותם הדוק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור, להעביר כל חבילת קלף לצלחת ולפתוח עם סכין או מספריים. (היזהר לא לשרוף את עצמך כאשר אתה משחרר את האדים.)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו