ברנן מטפחת בננות.
המתכון של ברנן פוסטר בננות מוכן תוך כ 10 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מעט קינמון טחון, בננות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברנן מטפחת בננות., הבננה פוסטר של ברנן, ו בננות פוסטר (Flambé בננות) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בננות במחצית לרוחב, ולאחר מכן לאורך.ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים סוכר חום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מוסיפים בננות למחבת, ומפזרים קינמון.
הסר מחבת מחום. מערבבים ליקר ורום, בזהירות להצית את האדים רק מעל תערובת עם התאמה ארוכה.
תן ללהבות לדעוך. חזור לחום, ומבשל 3 עד 4 דקות או עד רך.