קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

בשר במרינדה טנדרלוין

בשר במרינדה טנדרלוין
בשר במרינדה טנדרלוין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 51 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב חזרת, פלפל לימון, עלי חסה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. מתכונים דומים: בשר במרינדה טנדרלוין, סטייק טנדרלוין בקר במרינדה קפה, ו קוניאק-כריכי בשר בקר עם קרם חזרת.

הוראות

1
מערבבים יחד 5 החומרים הראשונים, ויוצקים לתוך צלחת רדודה גדולה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; להוסיף tenderloin. מכסים או חותמים, ומקררים 8 שעות, הופכים בשר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
הסר tenderloin מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
24 דקות, מסתובב מדי פעם. הפחת את הטמפרטורה לחום בינוני-נמוך (פחות מ -300); גריל, מכוסה במכסה גריל, 12 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לאוגרי המנות העבות 145 (מדיום-נדיר) ל -160 (בינוני).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
6
מניחים פילה על מגש מרופד חסה.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מגישים עם רוטב חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
8
הערה: ניתן למקם את הטנדרלוין על מתלה במחבת קלייה רדודה ונאפה ב-450 למשך 30 עד 40 דקות או עד שמדחום בשר מוכנס למנת חלק עבה 145 (מדיום-נדיר) ל-160 (בינוני).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה