קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

בשר בקר

בשר בקר
מתכון בשר בקר מוכן בתוך כ 4 שעות ו 35 דקות והוא בהחלט אדיר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 418 קלוריות. אם יש לכם בצל, עלי פטרוזיליה שטוחים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. ציון זה הוא סופר. נסו חזה בקר לברביקיו, בשר בקר דד לשפשף #1, ו חזה בקר לברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
על קרש חיתוך מועכים את השום ו -1 / 2 כפית המלח יחד עם הצד השטוח של הסכין לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מוסיפים את הרוזמרין וממשיכים לרסק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
5
שמים את משחת השום-רוזמרין בקערה קטנה ומוסיפים 2 כפות שמן זית; מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מתבלים את שני צידי החזה בכמות לא מבוטלת של מלח כשר ופלפל שחור גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
7
מניחים תבנית צלייה גדולה או תנור הולנדי על להבה בינונית-גבוהה ומצפים בשמן הזית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
מכניסים את החזה לתבנית הצלייה וצורבים ליצירת קרום חום יפה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
הניחו את הירקות סביב החזה ושפכו את משחת הרוזמרין על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוףצווארי עוף
10
מוסיפים את היין והעגבניות; זורקים פנימה את הפטרוזיליה ועלי הדפנה. מכסים את התבנית היטב בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
אופים כ -3 עד 4 שעות, מתבשלים כל 30 דקות עם מיצי התבנית, עד שהבקר רך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוציאים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח 15 דקות. גורפים את הירקות מהתבנית הצלייה ועל מגש, מכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
יוצקים מעט מעודפי השומן, ומניחים את תבנית הצלייה עם מיצי התבנית על הכיריים על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים ומערבבים במשך 5 דקות עד שהרוטב מצטמצם ב -1/
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
14
(אם אתם רוצים רוטב סמיך יותר, ערבבו 1 כף קמח עם 2 כפות יין או מים והתמזגו ברוטב).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
פורסים את החזה על פני התבואה (קווי השריר) באלכסון קל.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
16
מגישים עם לביבות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
17
4 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, קלופים
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
18
2 בצלים בינוניים
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
19
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
20
2 חלבוני ביצה, טרופות קלות
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
21
1/4 כוס עירית קצוצה דק
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
22
שמן צמחי, לטיגון
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
23
הצעת הגשה: רסק תפוחים
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
24
בעזרת פומפיית קופסאות או מעבד מזון מגרדים גס את תפוחי האדמה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
25
שים את תפוחי האדמה והבצל המגוררים יחד בבד גבינה או במגבת תה וסובב אותה כדי לסחוט את עודפי הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
26
מכניסים את תפוחי האדמה והבצל היבשים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את החלבונים והעירית כדי לקשור את התערובת יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
27
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומצפים בשמן בגודל 1/4 אינץ'. עבור כל פנקייק, לקחת על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה ושחרר לתוך השמן החם; בעדינות לשטח עם מרית כך שהם מטגנים דק ופריך. מטגנים 3 עד 4 דקות מכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
28
מוציאים למגבות נייר לניקוז; מתבלים במלח בעוד לביבות תפוחי האדמה עדיין חמות. ממשיכים בטיגון, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך, עד שכל התערובת נגמרת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
29
מגישים מיד עם רוטב תפוחים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את סדרת לאפונד סרה סירה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
סדרת לאפונד סרה סירה
סדרת לאפונד סרה סירה
2015 היה יבול קטן מאוד נותן ביטוי צפוף של פינו נואר. 7 שיבוטים ב 12 שונה תסיסה הרבה לאפשר מיזוגשכבות של מורכבות ועדינות.