בשר בקר בסגנון איטלקי עם פולנטה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? בשר בקר בסגנון איטלקי עם פולנטה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פולנטה מחוספסת, קורטוב מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תבשיל בקר ופולנטה איטלקי, כבד בקר בסגנון איטלקי, ו תבשיל בקר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול. בהדרגה להוסיף 2 כוסות מים וחלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בגבינה 1/3 כוס.
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה; מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר בקר; מטגנים 5 דקות. מערבבים להתפורר.
הסר בשר בקר; ניקוז. מחבת לנגב; מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, פלפל, 1/8 מלח כפית, ושום; לטגן במשך 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בשר בקר ורוטב; מבשלים 8 דקות.
מחלקים פולנטה באופן שווה בין 4 קערות רדודות. למעלה כל מנה עם תערובת 1 כוס בשר; מפזרים 2 כפיות גבינה 2 כפות בזיליקום.