כתום בטעם בשר ותפוחי אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 2 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. מוס בטעם תפוז שוקולד, חמאה בטעם תפוז-משמש, ו תפוחי אדמה בטעם בוטנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הבצל הירוק, רוטב הסויה, המים, היין או המים הנוספים, הסוכר, 3 כפיות שמן, מיץ תפוזים, קליפה, חומץ וג ' ינג ' ר. מערבבים פנימה טפיוקה ומניחים לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
מיץ תפוזים
רוטב סויה
טפיוקה.
חומץ
ג ' ינג ' ר
סוכר
מים
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים את הבקר ותפוחי האדמה בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
יוצקים את תערובת הטפיוקה מעל. מכסים ואופים ב 350 במשך 2 שעות או עד שהבשר רך.