קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

בשר בקר ותפוחי אדמה בטעם תפוז

בשר בקר ותפוחי אדמה בטעם תפוז
כתום בטעם בשר ותפוחי אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 2 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. מוס בטעם תפוז שוקולד, חמאה בטעם תפוז-משמש, ו תפוחי אדמה בטעם בוטנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הבצל הירוק, רוטב הסויה, המים, היין או המים הנוספים, הסוכר, 3 כפיות שמן, מיץ תפוזים, קליפה, חומץ וג ' ינג ' ר. מערבבים פנימה טפיוקה ומניחים לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
רוטב סויהרוטב סויה
טפיוקה.טפיוקה.
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
מיםמים
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את הבקר ותפוחי האדמה בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
יוצקים את תערובת הטפיוקה מעל. מכסים ואופים ב 350 במשך 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור