בשר בקר טחון ומניקוטי עגבניות
בשר בקר טחון ומניקוטי עגבניות דורשים בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 58%. נסו מניקוטי בקר טחון גביני, סליידרים של עגבניות מיובשות ובשר בקר טחון, ו מחבת בקר טחון עגבניות חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; לשטוף עם מים קרים.
מעבדים רוטב עגבניות ועגבניות חתוכות לקוביות בבלנדר 20 שניות או עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
מבשלים בקר טחון במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב עד שהבשר מתפורר וכבר אינו ורוד. מערבבים תיבול איטלקי מיובש, מלח, פלפל, זרעי שומר, גבינת שמנת, גבינת ריקוטה ו -2 כוסות גבינת מוצרלה. כף לקליפות מניקוטי; מסדרים קליפות ממולאות בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'.
יוצקים תערובת עגבניות על קליפות; מפזרים 2 כוסות גבינת מוצרלה שנותרו.
אופים בחום של 350 למשך 20 דקות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
בואו תבשיל לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מפזרים מעל פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם רוצים.
הערה: תבשיל ניתן להרכיב וקפוא עד 1 חודש. להפשיר במקרר למשך הלילה; אופים, מכוסים, בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף ואופים 15 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. אם אתה מעדיף תבשיל קטן יותר, השתמש בתבניות אפייה 2 (11 על 7 אינץ'). המשך בהתאם להוראות.