טארט עגבניות חריף (פאי)
טארט עגבניות חריף (פאי) דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 75 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורגנו, עגבניות, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. נסו טארט ' N ' ירקות חריפים, טארט לימון-אגוז חריף, ו ברים חמוציות טארט ו חמצמץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מחבת טארט 9 אינץ ' עם חמאה.
להניח את קרום העוגה לתוך מחבת טארט מוכן.
עלים מקציפים מ 3 ענפים אורגנו ו 3 זרעונים טימין עם חרדל דיז ' ון, דבש, שום, ושמן זית כדי להדביק שמנת.
מורחים תערובת על החלק התחתון של קרום העוגה כדי לכסות לחלוטין.
להניח פרוסות עגבניות על תערובת החרדל, מכסה את החלק התחתון של הקרום.
מפזרים גבינת פרמזן על הטארט; למעלה עם עלים מ 1 אורגנו sprig ו 1 קורנית sprig.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי מבושל דרך, כ 45 דקות.