בשר בקר טחון ונקניקיות בשעועית אדומה ואורז
לכו לחנות ותביאו חזיר ושעועית, בקר טחון, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בקר טחון חריף ושעועית עם אורז, סיר חרס שעועית אדומה ואורז, ו שעועית אפויה בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את האורז בסיר גדול על פי הוראות החבילה.
חותכים את הנקניק לחתיכות 1 אינץ ' ורבע את החתיכות.
מניחים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 עד 10 דקות, או עד השחמה קלה. מתבלים עם פלפל חריף לפי הטעם.
להעביר את זה לסיר עם האורז, שמירה על השמן במחבת.
באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה, לטגן את בשר בקר הקרקע במשך 5 דקות. מערבבים את האורז, ואת הבצל; להפחית את החום בינוני ו לטגן במשך 5 דקות יותר.
לנקז היטב ולהוסיף לסיר. מערבבים את שעועית הכליה, שעועית פינטו, חזיר ושעועית לתוך הסיר.
להוסיף קצת מים, במידת הצורך, ומבשלים על אש נמוכה עד מוכן לשרת.