בשר בקר כבוש אחד לכל
בשר אחד לכל המרינדה יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל, רוטב סויה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 35%. מתכונים דומים: בשר בקר קוריאני, בשר בקר מבושל על לחמניות, ו פילה בקר במרינדה.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; הוסף סטייק. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות או לילה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום למשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.