בשר בקר מבושל איטי
אם יש לך כוסברה, סלרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר בקר מבושל איטי, בשר בקר מבושל איטי, ו Bbq איטי-תבשיל בשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ראשון 3 מרכיבים 6-qt. בישול איטי.
לקצץ שומן מ בריסקט; לחתוך חזה בקר לחתיכות 3 אינץ'. לשפשף חתיכות בריסקט באופן שווה עם 2 כפית. מלח ו 1 1/2 כפית. אבקת צ ' יפוטלה, ולמקם על גבי ירקות בבישול איטי. למעלה עם כוס כוס כוס כוס כוסברה 1.
מכסים ומבשלים על 6 עד 8 שעות או עד חתיכות בריסקט לגרוס בקלות עם מזלג.
הסר בריסקט מ בישול איטי, מגניב מעט. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס בשר לחתיכות בגודל ביס.
מגישים טורטיות קמח עם תוספות הרצוי ו פלחי סיד.