אם יש לך כוסברה, סלרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר בקר מבושל איטי, בשר בקר מבושל איטי, ו Bbq איטי-תבשיל בשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקום ראשון 3 מרכיבים 6-qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
לקצץ שומן מ בריסקט; לחתוך חזה בקר לחתיכות 3 אינץ'. לשפשף חתיכות בריסקט באופן שווה עם 2 כפית. מלח ו 1 1/2 כפית. אבקת צ ' יפוטלה, ולמקם על גבי ירקות בבישול איטי. למעלה עם כוס כוס כוס כוס כוסברה 1.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מכסים ומבשלים על 6 עד 8 שעות או עד חתיכות בריסקט לגרוס בקלות עם מזלג.
4
הסר בריסקט מ בישול איטי, מגניב מעט. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס בשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.