בשר בקר עם אטריות ראמן
בשר בקר עם אטריות ראמן הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. לך לחנות ותביא בצלים ירוקים, בוטנים, סטייק בשר בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. מתכונים דומים: בקר וברוקולי עם אטריות ראמן, בשר בקר עם ברוקולי טריאקי ואטריות ראמן, ו אטריות ראמן בריאות.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב עמילן תירס ו 2 כפות מרק עד חלקה; להפריש.
במחבת גדולה, בקר מוקפץ בשמן.
להוסיף רוטב סויה; לבשל במשך 3-4 דקות או עד הנוזל התאדה.
הניחו בצד מנות תיבול מאטריות. מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
מוסיפים את התירס, ברוקולי, פלפל אדום, גזר, בצל ומרק שנותר למחבת.
מפזרים תוכן של מנות תיבול שמורות. מבשלים 4-6 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מערבבים תערובת קורנפלור שמורות ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מוסיפים בשר ואטריות שמורות למחבת; מחממים דרך.