בשר בקר עם ברוקולי
בשר בקר עם ברוקולי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 282 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו מרק בקר, סוכר חום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בשר בקר עם ברוקולי, בשר ברוקולי טעים לאפות, ו עוף מטוגן קוקוס עם אטריות אורז וברוקולי.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מניחים בצד. במחבת טפלון גדולה או ווק, מוקפץ בקר ב 1 כפית שמן למשך 1-2 דקות או עד שכבר לא ורוד.
באותה מחבת, ברוקולי מוקפץ בשמן שנותר במשך 4-5 דקות או עד שהוא רך פריך.
מוסיפים בצל; מערבבים במשך 1-2 דקות. מחזירים בשר למחבת.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים 5-6 דקות או עד שהבשר והירקות רכים.