קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

בשר בקר עם ברוקולי

בשר בקר עם ברוקולי
בשר בקר עם ברוקולי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 282 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו מרק בקר, סוכר חום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בשר בקר עם ברוקולי, בשר ברוקולי טעים לאפות, ו עוף מטוגן קוקוס עם אטריות אורז וברוקולי.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מניחים בצד. במחבת טפלון גדולה או ווק, מוקפץ בקר ב 1 כפית שמן למשך 1-2 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת, ברוקולי מוקפץ בשמן שנותר במשך 4-5 דקות או עד שהוא רך פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל; מערבבים במשך 1-2 דקות. מחזירים בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים 5-6 דקות או עד שהבשר והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'