בשר בקר עם רוטב בלסמי
פילה בקר עם רוטב בלסמי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.83 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 244 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, יין פורט, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, פסטה עם רוטב גורגונזולה ובשר בקר בלסמי, ו פילה בקר עם רוטב בלסמי חמוציות קל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הרוזמרין, השום, המלח והפלפל; משפשפים באופן שווה על פילה. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מניחים בשר על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בשעה 400 ל-50 - 70 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160;; כל הכבוד, 170 גרם).
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
בסיר, להביא יין או מיץ ענבים מרק לרתיחה; מבשלים עד מופחת ל 3/4 כוס.
מוסיפים חומץ; מבשלים 3-4 דקות או עד שהם מצטמצמים לעקביות רוטב. מערבבים פנימה חמאה, מלח ופלפל.