בשר בקר צלוי חריף
בשר בקר צלוי פיקנטי נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מיץ ליים, שמן זית, עלי כוסברה טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו פיקנטי בשר טנדרלוין II, פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל, ו בשר חזיר מתובל בגריל טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
שים את עגבניות הדובדבן על סדינים אפייה, טפטוף על קצת שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. מטגנים עד שהעגבניות מתפוצצות, בערך 4 עד 5 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להם להתקרר קצת. בקערה גדולה להוסיף על 1/4 כוס שמן זית, מיץ של 2 לימונים, בצל, צ ' ילי, כוסברה קצוצה, גבינה, ואת העגבניות.
מערבבים בזהירות כדי למנוע פירוק העגבניות יותר מדי. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל; להפריש.
מחממים את הגריל או מחבת גריל בינוני. לשפשף את הבשר עם קצת שמן זית מתבלים אותו בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל tenderloin, להשחים אותו על כל הצדדים, עד שהוא נדיר בינוני, על 15 עד 20 דקות.
הסר את הבשר ללוח חיתוך, לכסות אותו בנייר אלומיניום, ולאפשר לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
חותכים את הבשר דק, מניחים אותו על מגש, וכפית על רוטב העגבניות גביני.
מקשטים עם רסס של שמן זית ועלים כוסברה.