קושימומחה
מוכן ב243 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

בשר בקר צלוי יבש

בשר בקר צלוי יבש
בשר צלוי יבש עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם בשר בקר, צלי בקר, מלח ופלפל טרי סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 243 שעות ו-20 דקות. נסו מיני צ'יזבורגר משובח עם צ' דר מיושן, ראש בגריל סינטה בגילאי עם שום-בצל ירוק עוגות תפוחי אדמה ורוטב Béarnaise, ו בשר צלוי עומד יבש עם מרווה Jus (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
הסר צלי מהאריזה, לשטוף היטב. לטפוח יבש לחלוטין, לעטוף עם 3 שכבות cheesecloth.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
מניחים על מדף על מחבת סדין בחלק האחורי של המקרר, צד שומן למעלה. לאחר 24 שעות, להסיר, לפתוח, להשליך גזה לעטוף עם חתיכה טרי.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מחבתמחבת
3
מקום בחזרה במקרר במשך 6 עד 9 ימים ללא הפרעה.
4
הסר צלי מהמקרר.
5
הסר cheesecloth, לחתוך את השומן לקצץ את הקצוות וכל חלקים דהויים של צלי.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
6
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים צלי על מתלה במחבת גדולה וכבדה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
ציוד מיוחד: מקום בחלק האחורי של המקרר עד 10 ימים .
1
בקערה בינונית, לשלב תבלינים ומערבבים היטב. הקפד למחוץ את התבלינים הגדולים היטב עבור לשפשף אחיד. (אתה יכול להשתמש מרגמה ועלי או קצה עץ גדול של פטיש הולם בקערה שאינם זכוכית.) לשפשף צלוי עם שמן זית, ואז לשפשף עם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
תבליניםתבלינים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קערהקערה
2
תן מנוחה במשך 20 עד 30 דקות.
3
הכינו ירקות, הכינו מיטה במחבת הצלייה עם הירקות ושפכו למים. הקפד לבדוק את רמת הנוזל במחבת מדי פעם ולהוסיף מים נוספים, במידת הצורך. (תצטרך את הנוזל הזה כדי להפוך את au jus.)
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
Au JusAu Jus
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מניחים צלי על גבי ירקות ומניחים בתנור חם. צלוי ב 450 מעלות f במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לאחר 40 דקות, להפחית את החום ל 275 מעלות F ולהמשיך לצלות במשך כ 2 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית (להתרחק העצם תוך בדיקת טמפ) מגיע 135 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
6
הסר מהתנור, הסר מחבת צלייה, אוהל רופף ולאפשר לנוח במשך 15 דקות בעת ביצוע au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
1
מסננים טפטוף מחבת צלייה, שומן דל שומן מן טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים, חום על גבוה בינוני ולהוסיף טפטוף, מערבבים כדי deglaze, להוסיף יין ומניות, להפחית על ידי 1/3, על 5 דקות על רתיחה קבועה, ערבוב מדי פעם. כבה חום, להוסיף חמאה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מסננים שוב לתוך כלי ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
מלאימלאי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה

מרכיבים