בשר בקר צלוי עם רוטב שמנת מורל
בשר בקר צלוי עם רוטב שמנת מורל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 549 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו שאלוט, מורל, בשר בקר קשור, בשר טנדרלוין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: בשר בקר צלוי עם ווסאבי-קרם שום, בשר בקר צלוי עם רוטב פורט, ו בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות.
הוראות
בקערה חסינת חום גדולה, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, 20 דקות. בהזמנת הנוזל השריה, לשפשף את morels תחת מים זורמים כדי להסיר כל חצץ; קוצצים בגסות כל גדולים.
מתבלים את הצלי במלח ופלפל. במחבת גדולה מאוד avenproof, להמיס 2 כפות של החמאה בשמן.
מוסיפים את הצלי והחום על חום גבוה בינוני על 3 צדדים, על 4 דקות לכל צד. הפעל את הצלי בצד הרביעי וצלה במשך כ -35 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז הקופות 125 לנדיר.
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
זרוק כל שומן מן המחבת ולהגדיר את המחבת על חום גבוה. לאט לאט לשפוך את נוזל הפטריות, לעצור כאשר אתה מגיע לחצץ. מרתיחים את הנוזל, גירוד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת, עד שהוא מקטין עד 1/2 כוס, על 3 דקות. מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה.
למחוק את המחבת ולהוסיף את הנותרים 1 כף חמאה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 4 דקות. מערבבים את morels.
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת נוזל הפטריות השמורות ומבשלים מעל חום מתון עד שהרוטב מתעבה, כ -7 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את הצלי 1/2 אינץ עבה ומגישים עם הרוטב.