בשר בקר רזה סטרוגנוף
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מרק בשר בקר, בצל, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר בקר רזה סטרוגנוף, בשר בקר רזה סטרוגנוף על סרטי קישואים, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי.
הוראות
חותכים את הבשר עם התבואה לרצועות 2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את הרצועות על פני התבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים 1 1/2 כוסות של מרק, רוטב ווסטרשייר, בזיליקום, מלח ופלפל.
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך. בקערה קטנה, מערבבים קמח ומרק 1/2 כוס הנותרים עם חוט לטאטא עד מעורבב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מערבבים פטריות וקטשופ; מבשלים עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה עד מעורבב היטב.