קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

בשר בקר רזה סטרוגנוף

בשר בקר רזה סטרוגנוף
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מרק בשר בקר, בצל, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר בקר רזה סטרוגנוף, בשר בקר רזה סטרוגנוף על סרטי קישואים, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי.

הוראות

1
חותכים את הבשר עם התבואה לרצועות 2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את הרצועות על פני התבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
3
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים 1 1/2 כוסות של מרק, רוטב ווסטרשייר, בזיליקום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
באזיל!באזיל!
מרקמרק
5
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך. בקערה קטנה, מערבבים קמח ומרק 1/2 כוס הנותרים עם חוט לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
הוסף למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
8
מערבבים פטריות וקטשופ; מבשלים עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קטשופקטשופ
9
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
10
מגישים על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה