בשר בקר שחור וכחול Tenderloin נטול גלוטן, מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. מתאים ל-55 מנות. אם יש לכם גבינת אתנוס, פילה בקר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בשר בקר שחור וכחול, גבינה כחולה בשר טנדרלוין, ו בשר טנדרלוין עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף מחוץ לבשר עם שום לחתוך; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
שמן חום במחבת ovenproof כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בשר; מבשלים 10 דקות. או עד שחום מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר עודף שמן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים בשר במחבת 30 עד 35 דקות. או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145F.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו לעמוד 10 דקות. (הטמפרטורה תעלה ל-160F.)
9
בינתיים, לשלב הבא 4 מרכיבים עד מעורבב. מערבבים בגבינה כחולה. חותכים בשר; לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה