בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה
אם $ 3.26 למנה נופל בתקציב שלך, בשר בקר, שיכר, ועוגת מרמייט יכול להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 943 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, פטריות כפתורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: מרמייט קרבונדה, ספגטי מרמייט, ו בשר טחון מרמייט.
הוראות
בשר בקר העונה עם מלח ופלפל.
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד לעישון קל.
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, כ -8 דקות.
הסר מן הסיר, לחמם שמן, וחזור עם בשר בקר שנותר.
הסר בשר מן הסיר ולהוסיף בצל, גזר, טימין, רוזמרין, ופטריות, ומבשלים, ערבוב עד בצל הם שקופים ופטריות שחררו את הנוזל שלהם, כ 8 דקות.
להחזיר בשר לסיר ולהוסיף שיכר, מלאי ומרמייט. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד הבשר רך, על 2 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
העברה למכולה להתקרר. מילוי מקורר יכול להיות בקירור במיכל מכוסה עד שלושה ימים לפני הרכבה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 204°.
מגלגלים כל חצי לתוך ריבוע עבה 1/4 אינץ 'גדול מספיק כדי להיות עטוף למחבת פאי 9 אינץ'.
מניחים את מילוי הבשר המקורר בקליפה העוגה, מברשת את הקצוות עם ביצה מוכה ומניחים את המאפה שנותר על מילוי, זמירה כל חתיכות של מאפה שנופלות על הקצוות של צלחת העוגה ולצבוט את הקצוות בעדינות עם האצבעות כדי לאטום.
חותכים כמה פתחי קיטור בחלק העליון של העוגה ומברישים עם ביצה מוכה, אופים בתנור שחומם מראש עד המאפה הוא חום זהוב, כ 50 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 דקות לפני חיתוך והגשה.