בשר זנגביל סיני חריף
בשר זנגביל סיני חריף עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך גזר גמדי, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מוקפץ בשר ג'ינג'ר, אורז זנגביל ובשר בקר, ו מוקפץ בקר Gingered עבור 2 (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מסטייק; לחתוך סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מערבבים סטייק ועמילן תירס.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף תערובת סטייק; לטגן 3 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר ושום; לבשל 10 שניות. מערבבים גזר הבא 6 מרכיבים (גזר דרך ערמונים מים); לכסות לבשל 4 דקות. מערבבים בוק צ ' וי; לכסות ולבשל במשך 2 דקות.