בשר חזיר & חומוס קארי
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, סוכר muscovado, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו חומוס קארי, חומוס קארי, ו חומוס קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את גרגרי הפלפל, שומר, כוסברה וזרעי כמון, ומטגנים יבש במשך כ -1 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד ריחני. עצה למעבד מזון קטן עם אבקת צ ' ילי וכורכום.
שים את השום במחבת ומטגנים במשך 1-2 דקות עד מוזהב מנוקב.
מוסיפים את השום והחומץ לתבלינים ומעבדים למשחה גסה.
מוסיפים את הדבק ומערבבים עם הידיים כדי לשלב את המיטב כדי להשתמש בכפפות חד פעמיות, ככתמים כורכום. השאר כדי להשרות במשך 15 דקות.
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
מחממים שמן בצלחת חסינת אש ומטגנים את הבצלים עד שמתחילים לצבוע. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את החזיר ומטגנים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 10 דקות עד כהה.
מוסיפים את הפלפלים, העגבניות והסוכר ומבשלים עוד 10 דקות עד שהעגבניות מצטמצמות והדבק נדבק לבשר. מערבבים את החומוס ואת המלאי. שים על המכסה, להביא לרתיחה, ואז לשים בתנור במשך כ 1 שעות עד הבשר רך והרוטב התעבה. לאכול מיד עם אורז, או להתקרר לפני הקפאה בקבוצות עד 3 חודשים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.