קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי

בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי
בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 610 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, פילה חזיר, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר Tenderloin מדליונים הפחתת בלסמי, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג בלסמי שזיף, ו בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מתבלים את בשר החזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
מחממים שמן זית במחבת כבדה על חום גבוה עד שהנפט מנצנץ; מניחים בעדינות את הפילה לתוך השמן החם. לאחר כ 1 דקה, בעדינות לשחרר את הבשר מהחלק התחתון של המחבת, במידת הצורך. מבשלים עד חזיר צרוב צבע חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להעביר את החזיר לתבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
צולים את הטנדרלוין הצרוב בתנור שחומם מראש עד שמדחום מוכנס למרכז החזיר קורא לפחות 145 מעלות F( 63 מעלות C), כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
הסר את החזיר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך מדליונים.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מבשלים את השזיפים, חומץ בלסמי, סוכר חום, דבש, ומיץ אוכמניות בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שזיפים רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מיץ אוכמניותמיץ אוכמניות
סוכר חוםסוכר חום
דבשדבש
שזיףשזיף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
להעביר את הרוטב לבלנדר תערובת עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ומבשלים עד מופחת מעובה לעקביות של חמאת תפוחים, על 5 דקות יותר. רוטב שזיפים כפית על חזיר פרוס לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. רג ' ינאטו מלבק רוזה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!