קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

בשר חזיר ומרק שעועית

בשר חזיר ומרק שעועית
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עצם חזיר, בשר חזיר, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד למכרז, כ 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את המרק, שעועית לבנה ועצם חזיר, מביאים לרתיחה, להפחית את החום ולתת להתבשל, מכוסה, עד השעועית הם במכרז, על 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
עצם חזירעצם חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
הסר את העצם או הקרסוליים חזיר ואם אתה משתמש בקרסוליים, להפשיט את הבשר מהם וקוביות או לגרוס אותו.לחלופין לפורר קצת או את כל המרק עם בלנדר, להוסיף את הבשר ואת העונה עם מלח, פלפל קאיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות