המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עצם חזיר, בשר חזיר, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד למכרז, כ 7-10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את המרק, שעועית לבנה ועצם חזיר, מביאים לרתיחה, להפחית את החום ולתת להתבשל, מכוסה, עד השעועית הם במכרז, על 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
עצם חזיר
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
הסר את העצם או הקרסוליים חזיר ואם אתה משתמש בקרסוליים, להפשיט את הבשר מהם וקוביות או לגרוס אותו.לחלופין לפורר קצת או את כל המרק עם בלנדר, להוסיף את הבשר ואת העונה עם מלח, פלפל קאיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים