קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

בשר חזיר טרי עם קרום עשב

בשר חזיר טרי עם קרום עשב
הרב קרוש בשר חזיר טרי יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 8. למנה העיקרית הזו יש 850 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי טימין טריים, עלי טרגון טריים, חזיר ופרחי לבנדר לא מטופלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 70%. מתכונים דומים: עשבי תיבול טריים וסלמון קרום פטה, חזיר קרום חרדל כפול ועשבי תיבול, ו פילה מיניון עם קרם פורצ'יני עם חמאת עשבים טרייה.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הטימין, הרוזמרין, הטרגון והלבנדר. מתבלים את החזיר במלח ופלפל. משפשפים את תערובת העשבים על כל החזיר ומניחים בצד למרינדה ומגיעים לטמפרטורת החדר, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
3
מניחים את חזיר קרום העשבים בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים כ -25 דקות לקילו, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -150 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
5
מוציאים מהתנור למדף. אוהל את החזיר באופן רופף בנייר אלומיניום והניח לעמוד עד שמרכז החזיר נרשם 160 עד 165 מעלות צלזיוס במדחום הקריאה המיידית, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
6
מוציאים חזיר מתבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מעבירים את הטפטופים לסיר קטן להכנת הג ' וס.
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
8
מוסיפים את ציר העוף, קורטוב המלח והפלפל ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית כדי להתחמם עד להגשה. טועמים ומתאימים תיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
לאחר שהחזיר נח, מעבירים לקרש חיתוך, מגלפים ומגישים עם הג ' וס בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, Chenin Blanc

פינו נואר, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לחזיר שלם. לריזלינג ולשנין בלאן יש מגע של מתיקות המשלימה את הטעמים המתוקים והמלוחים של חזיר. אם אתה מעדיף אדום, אדום בהיר כמו פינו נואר יעשה. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.