בשר חזיר ממולא עם רוטב בשר
בשר חזיר ממולא אנדויי בשר חזיר צלוי עם רוטב פאן נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכי לחנות וקחי פפריקה, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו Andouille-בשר חזיר ממולא, Andouille-בשר חזיר ממולא עם חרדל קריאולי, ו בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלי על קרש חיתוך עם הצד הקצר כלפיך ושומן כלפי מטה. באמצעות סכין פילה חדה (עם הלהב אופקי ללוח), פרפר הצלי פתוח על 1 אינץ ' מתחתית הצלי. לעבוד בזהירות כדי לא לחתוך את כל הדרך. המשך לחתוך אופקית, פתיחת הצלי עד שיש לך חתיכה גדולה, דקה, שטוחה של בשר.
מניחים את החזיר בשקית מקפיא אטום גדולה (או מיכל פלסטיק גדול עם מכסה).
כדי להכין את המלח, להביא 6 כוסות מים, מלח, סוכר, פלפל, שום, טימין, עלי מפרץ ובצל לרתיחה בסיר בינוני מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר והמלח התמוססו לחלוטין.
הסר מהחום וקריר על ידי הוספת קוביות הקרח.
יוצקים את המלח לתוך שקית מקפיא, הצללה לחלוטין, לאטום ולהניח בצד במשך 25 דקות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הסר את החזיר מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
הניחו את הנקניקיות בפנים לאורך. פירס את התרמילים עם קצה של סכין חיתוך חדה (זה יבטיח את הטעם של הנקניק נכנס חזיר כפי שהוא מבשל). החל מהצד הקצר, מגלגלים את הצלי בחוזקה, בסגנון רול ג ' לי. לאבטח את הצלי עם חוט מטבח מצויד היטב במרווחים אפילו על 2 סנטימטרים זה מזה.
מפזרים מלח, פלפל, שום מגורען ופפריקה.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הצלי וצורב שומן למטה הראשון, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן על כל אחד משלושת הצדדים האחרים. כאשר פונים לצד הסופי, להעביר את המחבת לתנור bakeuntil הטמפרטורה הפנימית פוגע 145 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, 45 עד 55 דקות.
הסר את הצלי מהתנור; השאר את החזיר על מגש בזמן שאתה עושה רוטב מן טפטוף מחבת.
הגדר את המחבת מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף קצת שמן, במידת הצורך, ולטגן את הבצל, גזר וסלרי. מבשלים את הירקות עד קרמל היטב, על 8 דקות. ואז מתבלים במלח ופלפל. Deglaze המחבת עם ורמוט ולהפחית עד הנוזל מופחת כמעט לחלוטין.
הוסף את ציר העוף ולהפחית שוב במשך 5 דקות נוספות; זה יבטיח לך רוטב נחמד, עשיר. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מוציאים את המחבת מהחום ומערבלים בחמאה כדי לעבות את הרוטב. סיים עם גרידת לימון, לסחוט מיץ לימון ומגישים את הרוטב על מותן חזיר פרוס אנדויל ממולא.