בשר חזיר ממולא פירות יבשים
בשר חזיר ממולא פירות יבשים נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, עשבי תיבול, צימוקים זהוביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. מתכונים דומים: ירך חזיר מרוקאי עם פירות יבשים ולימונים, בשר חזיר עם פירות יבשים ומילוי ערמון, ו ירך חזיר ממולא פירות ואגוזים.
הוראות
בסיר, לשלב משמשים, תאנים וצימוקים מעל חום בינוני.
מוסיפים מיץ תפוחים ומרק עוף.
מוסיפים מרווה, חמאה, זנגביל, שום ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהפירות משוחזרים והנוזל מצטמצם בחצי, כ -25 דקות.
מעבירים את תערובת הפרי לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד עבה וחלק.
לגלף מנהרה דרך מרכז חלציים עם פלדה מחדדת או יתד עץ. להרחיב את המנהרה באמצעות האצבעות שלך. להזריק את הרוטב לתוך הפתח באמצעות שקית מאפה מצויד קצה מתכת. המילוי צריך ללכת כל הדרך דרך חלציים. לשפשף את החזיר בכל רחבי עם שמן, עשבי תיבול, מלח ופלפל. לצרוב את החזיר על גריל חם מכל הצדדים ולאחר מכן להעביר תבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות F. צולים עד מדחום בשר מוכנס למרכז הקופות 160 מעלות F, על 35 עד 45 דקות.
להעביר צלי חזיר ללוח חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות לפני גילוף לתוך גלגלי שיניים.