בשר חזיר סויה כתום
אם יש לך בשר חזיר צלוי, רוזמרין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. . עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו ירך חזיר תפוז-Dijon, ירך חזיר מזוגגת כתומה, ו מותן חזיר בצ'יפוטלה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את מיץ התפוזים, רוטב סויה, שמן זית, פרוסות בצל אדום, רוזמרין ושום.
מניחים את צלי החזיר בשקית אפייה, ולהגדיר במחבת צלייה או צלחת אפייה.
יוצקים את תערובת מיץ התפוזים על הצלי, לוודא מעיל לחלוטין. סגור את התיק בהתאם להוראות החבילה.
אופים במשך 2 עד 2 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, עד הטמפרטורה הפנימית של המותניים הוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר מהתנור, ולתת לעמוד במשך כ 10 דקות כדי ליישב את המיצים. בזהירות לפתוח את התיק ולהסיר את הצלי. חותכים ומגישים עם קצת טפטוף טפטף מעל.